Over Ons

(About Us)

 

Julie en Edison zijn een jong stel enthousiaste ondernemers van Indonesische afkomst. Julie kwam aan het begin van deze eeuw met nog 60 andere studentenvanuit Indonesië naar Nederland voor een stage. Zij heeft haar studie Hotel Management gecombineerd met werken in de horeca. Gedurende de afgelopen 16 jaar heeft zij gewerkt bij het populaire Indonesische restaurant ‘Anak Depok’ in Den Dolder en bij ‘Sally’s Kitchen’ in Amersfoort. Julie is actief in de kerk en doet mee aan vele sociale activiteiten. Mede daardoor is zij alom bekend bij de mensen in de buurt. Zij is de naamgever en het gezicht van het restaurant.

Edison werkt al ruim 25 jaar in verschillende hotels in Indonesië en Nederland. Het gastheerschap zit hem, net als bij zijn vrouw, in het bloed. Zij hebben voldoende technische ervaring opgedaan in de horeca en een duidelijke visie ontwikkeld hoe succesvol te ondernemen in de horecabranche. Nu is voor hen de tijd aangebroken om met alle opgedane kennis en met veel enthousiasme een eigen zaak te beginnen in Vathorst, waar een dergelijke Indonesische horecagelegenheid nog niet was.

Onze chefkok is Joko Mulyono. Hij is geboren en getogen in Indonesiё. Inmiddels woont hij 11 jaar in Nederland en heeft als chefkok in verschillende nationale en internationale restaurants en hotels gewerkt.

Bij Julie’s Indonesian Fusion kunt u terecht voor een kop koffie of thee met de krant, een snelle of uitgebreide lunch, voor een ontmoeting of om terrasje te pakken, voor een heerlijk diner of voor het afhalen van onze smakelijke authentieke gerechten. Het kan allemaal. Selamat Makan!